Vazen

Grafvazen leveren we in bijna alle denkbare granietsoorten en volgens de gemaakte tekening en maatvoering. Maar vazen kunnen ook van ander materiaal (zoals brons) zijn.

 

l_b0166     l_b0329     l_b0262

 

Ook leveren we sokkels waar de vazen op geplaatst kunnen worden. Doorgaans geeft men van te voren aan dat er rekening gehouden moet worden met een vaas en/of lantaarn in het 3D ontwerp dat we maken voor de klant. Middels dit ontwerp kan men een duidelijk beeld krijgen van het grafmonument en de toepassing van een vaas en/of lantaarn.

Vaak zorgen we ervoor dat aan de voorzijde van een grafmonument waar een vaas en lantaarn op moet komen te staan dat er twee blokken worden gemaakt waar de vaas en de lantaarn op komen te staan deze blokken zijn meestal verhoogd en 20 x 20 cm  zodat de vaas en de lantaarn er met gemak op passsen en er een mooie eenheid en rust ontstaat in het ontwerp.

Voorbeelden in de vorm van foto`s van geplaatste monumenten en schetsen van dergelijke toepassingen hebben we in de vestiging te Capelle aan den IJssel.