Advies bij uw keuzes

Onze missie

Samen met u een persoonlijk gedenkteken tot stand brengen waarin u allen uw diepe gevoelens ten opzichte van de overledene in terug kunt vinden. Vaak zijn er meerdere familieleden en vrienden die betrokken worden bij het tot stand komen van een gepast gedenkteken.
Daarom willen wij dan ook in een persoonlijk gesprek met u op de hoogte gebracht worden van al uw wensen en eventuele ideeën. Wij hebben kennis van de diverse materialen, hedendaagse technologie en ervaring, om datgene te realiseren wat u voor ogen heeft. Natuurlijk kennen wij de smart van het verlies van onze dierbare en willen dan ook met veel respect omgaan met deze diepgaande gebeurtenis.

We tonen u de mogelijkheden zodanig dat u zelf de keuze bepaalt betreffende vorm, inhoud en soort. Het gedenkteken zal dan passen bij de levenssfeer van uw dierbare.

Wij streven er naar om met u binnen uw financiele mogelijkheden te blijven. U zult begrijpen dat de kosten afhankelijk zijn van uw wensen en de door u gekozen materialen.

Er zijn talloze mogelijkheden qua vorm, materiaal, kleur, toepassing van bewerkte foto’s, symbolen en accessoires. Na ons eerste contact maken wij een afspraak, indien gewenst bij u thuis of op de vestiging zodat u in alle rust informatie kunt krijgen. Na met u overeengekomen te zijn welke uitvoering uw keuze is geworden en de daaraan verbonden kosten vastgelegd te hebben, kunnen we u desgewenst op de hoogte houden van het tot stand komen van uw gedenkteken.
Bij specifieke en unieke gedenkmonumenten (eigen ontwerp of een ontwerp door ons aangeleverd) verzorgen wij, indien gewenst, tegen gereduceerde kosten, ook een tijdelijk grafteken, dit in verband met de levertijd van ca. 10 tot 14 weken (mits niet op voorraad) nadat de vergunning van de begraafplaats / gemeente is verleend. De levertijd van RVS/glas monumenten bedraagt 6 weken.

Direct na plaatsing van het gedenkteken brengen we u daarvan op de hoogte.