Grafmonumenten van Andersgedenkmonumenten

Als u een dierbare verliest moet u vaak ook nadenken over het aanschaffen van een mooi grafmonument. Hiermee geeft u de nagedachtenis aan uw overleden dierbare vorm. Bij Andersgedenkmonumenten bieden wij diverse grafmonumenten. Wij kunnen een grafmonument voor u laten maken en u op een persoonlijke wijze helpen.

Diverse soorten grafmonumenten

Of u nu zoekt naar een grafmonument voor een algemeen graf, een eigen graf, familiegraf of grafkelder: wij staan wij voor u klaar. Ons ervaren team denkt met u mee over de vorm en het materiaal van het grafmonument. Sommigen hiervan zijn op kort termijn leverbaar. Wij kunnen deze soms al met één maand plaatsen.

Naast standaard grafmonumenten bieden wij ook nieuwe soorten. Zo kunt u kiezen voor een grafmonument met een foto van uw dierbare in glas. Het is ook mogelijk om een afbeelding van een persoon of dier in 3D te laten laseren. Zo’n glazen grafmonument kunt u in verschillende vormen en maten bestellen.

Goed advies bij de keuze uit onze grafmonumenten

U bent van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel. Hier kunt u op afspraak langskomen voor een advies op maat. Wij helpen u altijd persoonlijk bij de keuze uit onze grafmonumenten. Onze medewerkers zijn altijd professioneel. Daarbij plaatsen wij grafmonumenten door heel Nederland.

Natuurlijk wilt u bij de aanschaf van een grafmonument binnen uw financiële mogelijkheden blijven. Daar houden wij rekening mee. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij kunnen u dan in alle rust informeren. Telefoonnummer: 06 30652609. U kunt ook uw gegevens achterlaten op ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.