Grafsteen kopen

Service en garantie

Andersgedenkmonumenten ziet iedere klant als een visitekaartje. Daarom vinden wij het van groot belang dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Om dit te bereiken bieden wij u een optimale service en garantie.

Wanneer u in zee gaat met Andersgedenkmonumenten kiest u voor service op niveau.
U wordt van A tot Z begeleid in uw streven naar een bijzonder en persoonlijk grafmonument. Of het nu gaat om de aanvraag bij de gemeente/begraafplaats of de uiteindelijk plaatsing, alles is bij Andersgedenkmonumenten in vertrouwde handen.
Onze expertise komt een vlekkeloze en spoedige afhandeling ten goede. Wij zijn altijd 24 uur per dag bereikbaar voor al uw eventuele vragen en opmerkingen en dat is wel zo prettig.

Garantie

Andersgedenkmonumenten werkt meerdendeels met grafmonumenten van graniet. Het grote voordeel van graniet is dat het niet verweert en ontzettend duurzaam is. Om deze reden kunnen wij u een garantie geven van 25 jaar op scheuren of splijten als gevolg van constructie-, montagefouten of een gebrek in het verwerkte natuursteen. Mocht er vanwege bovengenoemde redenen iets aan uw monument mankeren dan zal het monument worden hersteld en zo nodig vervangen. Op kleurenfoto’s geven wij een garantie van 10 jaar. En op het brons ook.