Grafmonument glas

Glazen grafmonumenten

Glas is een aantrekkelijk alternatief voor nabestaanden die de nagedachtenis willen eren met een grafmonument dat recht doet aan het unieke karakter van een dierbare. Glas is een materiaal dat stemmingen en emoties op een bijzondere en onvergelijkbare wijze kan uitbeelden.

0908 07

De veelzijdigheid van glas en de combinatiemogelijkheden met verschillende soorten materialen, zoals natuursteen en roestvrij staal, bieden mogelijkheden voor een grote variëteit aan gedenktekens. Er is alle ruimte voor individuele wensen. In samenspraak wordt er een uniek monument gemaakt waarbij niet het materiaal maar uw idee of ontwerp centraal staat. Wij beschikken over vele voorbeelden als bron van inspiratie. Glas is in zijn presentatie bescheiden en onderstreept daarmee juist de boodschap die het draagt.

06 04 03

 

Glazen grafmonumenten kunnen staand en liggend worden gemaakt of een combinatie van beide. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van vele bewerkingstechnieken.
Andersgedenkmonumenten zorgt voor het ontwerp tot en met de plaatsing. Dit verzekert een optimale kwaliteitsbewaking. Wij gebruiken kwalitatief zeer goede materialen. Ieder monument wordt gesteld op een degelijke fundering en door heel Nederland  geplaatst volgens de plaatselijke voorschriften.